Často kladené otázky

Barco ClickShare ovládač
image


Barco ClickShare je ovládač pomocou ktorého je možné bezdrôtovo prepojiť notebook s videokonferenčným zariadením. Niesú teda nutné prepojovacie káble a s notebookom je možné sa pohybovať kdekoľvek v miestnosti.

Inštalácia

Inštalácia ovládača ClickShare je automatická a zvyčajne trvá pár sekúnd. Zapojte ovládač do notebooku a operačný systém automaticky nainštaluje všetko potrebné a o pár sekúnd je možné používať zariadenie. Na obrazovke vpravo dole sa zobrazí notifikácia “Preparing”, po úspešnej inštalácii sa zobrazí notifikácia “Ready to share” a svetelný kruh na ovládači zmení farbu na statickú bielu.

Ak sa tak nestane, prejdite do prehľiadača súborov, kde nájdete zložku ClickShare podobne ako USB kľúč. V tejto zložke sa nachádza inštalačný súbor aplikácie.

Aplikáciu je možné stiahnúť aj na oficiálne stránke podpory -https://www.barco.com/en/clickshare/support/clickshare-desktop-app

Zdieľanie obrazovky

Akonáhľe je ovládač pripojený a aplikácia úspešne nainštalovaná, môžete spustiť zdieľanie obrazovky z notebooku na videokonferenčné zariadenie jedným kliknutím veľkého tlačítka na ovládači (kruhové tlačítko s osvetlením). Farba kruhu sa zmení z bielej na červenú. Opätovným kliknutím zrušíte premietanie. Podľa potreby môžete kedykoľvek spustiť alebo vypnúť zdieľanie obrazovky vášho notebooku.


Posledná aktualizácia pred 3 rokmi

Prosím čakajte!

Prosím počkajte... bude to chvíľka!